Internațional

Percheziții la sediul PPE de la Bruxelles: se discută despre o fraudă financiară de amploare

Ancheta nu e împotriva PPE, ci împotriva unui angajat, ne spun sursele noastre. Bărbatul a fost angajat de Weber în campania din 2019. Se pare că este vorba despre Mario Voigt. Voigt e presedintele CDU din landul Thuringia.

Știrea inițială: Poliția belgiană a efectuat marți, 4 aprilie, percheziții la sediul central al Partidului Popular European (PPE) din Bruxelles, a declarat pentru EURACTIV.com o sursă apropiată de această chestiune.

„Polițiștii belgieni au făcut o percheziție la primul și al treilea etaj al sediului central al partidului din Rue du Commerce”, a declarat sursa.

Potrivit primelor informații, poliția a confiscat computere legate de o fraudă financiară care ar implica personalul PPE. Nu au fost oferite detalii cu privire la scopul percheziției.

Context

Partidul conservator PPE este cel mai vechi și cel mai mare grup politic european. O sursă din cadrul PPE a declarat pentru EURACTIV că o declarație va fi emisă în cursul zilei de astăzi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button