JUSTIȚIE

Percheziții DNA la Primăria Capitalei. Ce funcționari sunt cercetați

Procurorii DNA au descins în dimineața zilei de miercuri, 20 aprilie, la Primăria Municipiului București. Este vorba despre un dosar din 2014, în care sunt cercetați funcționari de la Direcțiile de Patrimoniu și Achiziții, potrivit unor surse Ziare.com.

Potrivit unor surse Antena 3, procurorii DNA ar fi intrat întâi în biroul lui Nicușor Dan, după care au percheziționat și Direcțiile de Patrimoniu și Achiziții.

DNA a mai făcut percheziții la Primăria Municipiului București și în ianuarie 2022, moment la care Nicușor Dan, primarul Capitalei, a declarat că anchetatorii au mers și în biroul său pentru a-l anunța că au mandat să ridice documente.

„Nu e ceva ieşit din comun, au mai fost descinderi ale Parchetelor. În urmă cu câteva luni a fost ceva legat de urbanism, au ridicat acte. Azi au fost legat de resurse umane. E normal, am prezentat toate actele. Eu am fost… aşa se întâmplă… prima oară a fost mai greu, când m-a sunat la 6 dimineaţa Poliţia să spună că este la Primărie”, a mai declarat atunci Nicușor Dan.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021”, a transmis atunci DNA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button