Politică

Percheziții DNA la Consiliul Județean Argeș într-un dosar de corupție. Achiziții trucate în valoare de 700 de mii de euro

Procurorii DNA efectuază, joi, precheziții la Consiliul Județean Argeș într-un dosar de corupție, au declarat surse judiciare. Potrivit acestora, procurorii suspectează o serie de achiziții trucate în valoare de peste 700.000 de euro. CJ Argeș este condus de Ion Mînzînă (PSD), iar vicepreședinți sunt Marius Florinel Nicolaescu (PSD) și Adrian Dumitru Bughiu (PSD).

Procurorii efectuază peste 20 de percheziții, inclusiv la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Sunt percheziții și la primăria comunei Ștefănești (Argeș). Sunt cercetate mai multe achiziții de imobile pentru persoane vulnerabile. Procurorii suspectează că angajați ai CJ Argeș s-au înțeles cu constructorul pentru a mări prețurile de achiziție.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button