Politică

Penelistul Ionel Bogdan, președinte al CJ Maramureș și Ciprian Ciucu, președintele PNL al Sectorului 6 au trimis, cu bună știință, în lagărele groazei din Mureș persoane cu dizabilități grave

Grup penelist infracțional organizat? Penelistul Ionel Bogdan, președinte al CJ Maramureș și Ciprian Ciucu, președintele PNL al Sectorului 6 au trimis, cu bună știință, în lagărele groazei din Mureș, la Căsuța Lu’Min, o mulțime de beneficiari ai DGASPC. Persoane cu dizabilități grave, tineri care nu se pot apăra au fost ținute în condiții insalubre, între mormane de moloz și îngropate în fecale și în propriul sânge.

În urma controalelor dispuse de premierul Marcel Ciolacu, acești oameni neajutorați au fost găsiți în ultimul hal de înfometare, bătuți și legați la mâini și picioare, imagini care concurează, din păcate, cu ce a rămas în urma lăgărelor de concentrare de la Auschwitz!, afirmă pe Facebook primarul Lucian Morar din Ulmeni (Maramureș).

Până unde merge nesimțirea și foamea de bani a unora? Chiar sunt dispuși peneliștii să ”calce pe cadavre”, la propriu, pentru a-și răsplăti clientela de partid? Cine îi pedepsește pe cei care aveau obligația și datoria morală de a se asigura că acești oameni primesc îngrijire adecvată și de specialitate? Pentru că nu au demnitate și onoare, sper ca alegătorii să îi sancționeze prin vot! Sunt oameni care nu ar trebui să ajungă niciodată să dispună de banii statului și cu atât mai puțin de viața și siguranța altor oameni neajutorați! DEMISIA!, mai spune Morar.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button