Politică

Penalul Chirica, tot mai nervos: mesaj dur la 2 noaptea pe grupul intern al PNL

Primarul Iașiului, Mihai Chirica, a trimis în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ora 2.00, mai multe mesaje pe un grup de WhatsApp al șefilor oragnizației județene PNL Iași.

Mesajele adresate către o singură persoană sunt de fapt o serie de reproșuri și amenințări, adresate șefilor PNL care au boicotat evenimentul Seara Valorilor organizat la sediul Primăriei Iași.

Chirica se aștepta ca șeful PNL Iași să-și facă apariția însoțit de miniștri și alte figuri din aparatul central al partidului, printre care și Nicolae Ciucă, care se aflau în aceeași zi la Iași pentru întâlniri politice.

Însă, șefii PNL au declinat invitația, refuzând să participe la evenimentul la care amfitrion era Mihai Chirica, inculpat în mai multe dosare penale pentru fapte de corupție. Nici măcar președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, nu a onorat invitația lui Chirica, la fel ca și prim-vicepreședintele Lucian Rusu, notează publicația 7Iași.

Reacția lui Chirica pe grupul de Whatsapp a venit târziu în noapte, când șefii liberali se retrăseseră și a întrebat inițial ironic:

„Mai ajungi la seara valorilor?”

În decurs de numai câteva secunde, Chirica s-a enervat, văzând că mesajele sale nu primesc răspuns. A trecut la amenințări și reproșuri:

„Să vă Ferească Dumnezeu să mă mai invitați la vreo întâlnire politică!

Oricum sa va fie Rușine

Vorbim luni când dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!”

Redăm mai jos mesajele trimise de Mihai Chirica, așa cum au fost redactate de către acesta.

„Mai ajungi, la seara valorilor? Oricum discutăm de luni! Și tu și Alexe! Sunt ff revoltat! Să vă Fetească Dumnezeu să mă mai invitați la vreo întâlnire politică! Oricum să vă fie Rușine. Vorbim luni când dau cu voi de pământ de nu vă vedeți!!  Toți ați obosit după ce s au anunțat candidaturile! Un mesaj de rahat Care unitate?Spre deosebire de marea masă a fraierilor care trăiesc din politică, eu știu sa lupt! La propriu.”

Unul dintre membrii BPJ al PNL Iași a comentat sub anonimat, pentru publicația citată,  ieșirea lui Chirica:

„A greșit pentru că era două noaptea. Toți dormeam la ora aia. El a vrut să trimită mesajele în privat și le-a trimis pe grup”, a explicat acesta.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button