Știrile 60m.RO

Pe cine trimite PSD la Bruxelles: Șefa clanurilor mafiote din Voluntari

PSD o trimite la Bruxelles pe șefa clanurilor mafiote din Voluntari, Gabriela Firea. Localitatea este stăpânită de zeci de ani de un lider al lumii interlope, Florentin Pandele, cunoscut pentru actele de violență și amenințările la adresa jurnaliștilor și rivalilor politici. De numele celor doi se leagă dosarul azilelor groazei. Ștefan Godei, liderul grupării criminale care tortura bătrâni în azilele din Voluntari și le fura pensiile și casele era omul de casă al clanului Firea-Pandele.

Gabriela Firea reprezintă gruparea mafiotă a baronului de Olt, Paul Stănescu, aflată în conflict direct cu Marcel Ciolacu în acest moment. Faptul că nu i s-a permis să candideze la primăria Capitalei este strict legată de acest război între clanurile mafiote din PSD. Gabriela Firea este trimisă în exil la Bruxelles, pentru a nu mai deranja apele prin București.

Ambițiile scorpiei de Voluntari sunt nemăsurate. Aceasta dorea să mai obțină un nou mandat la primăria Capitalei, după ce s-a făcut de râs în fața lui Nicușor Dan în 2020. Gabriela Firea a jefuit Bucureștiul după bunul plac prin companiile municipale și cu ajutorul grupării criminale din Voluntari, păstorită de soțul său Florentin Pandele. Firea și Pandele și-au impus toate neamurile și lacheii din Voluntari în diferite instituții pentru a spolia bugetele Capitalei.

Cam așa arată oamenii PSD și PNL, trimiși să ne reprezinte la Bruxelles.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button