Internațional

Patriarhul Kiril îi îndeamnă pe ruşi să meargă la război: Dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa

Patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să meargă la război, după mobilizarea militară parţială anunțată de Putin miercuri, asigurându-i că astfel vor intra în împărăţia lui Dumnezeu.

Vladimir Putin va putea chema până la un milion de rezervişti pentru a lupta în războiul din Ucraina, dezvăluie ziarul independent Novaya Gazeta, care apare din exil. Publicaţia lansează un număr cu mult peste cei 300.000 de ruşi aduşi în discuţie de ministrul Apărării, Serghei Şoigu, care a oferit cifra respectivă după discursul lui Putin.

În timp ce mulţimi de ruşi se îmbulzesc la graniţe şi aeroporturi, pentru a fugi din Rusia înainte să apuce să fie încorporaţi, patriarhul Kirill i-a îndemnat să nu le fie frică de moarte.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a transmis patriarhul Kiril, scrie NEXTA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button