PoliticăRepublica Moldova

Partidul Maiei Sandu pierde alegerile: Ion Ceban conduce la Chișinău cu 50,58%. PAS a pierdut alegerile în municipiul Chișinău, inclusiv la Consiliul municipal

Moldovenii s-au cam săturat de partidul prezidențial PAS al Maiei Sandu. Asta nu o să vă spună nimeni de la București. Fără Maia Sandu PAS e praf. PAS a pierdut alegerile în municipiul Chișinău, inclusiv la Consiliul municipal. În țară a înregistrat doar scoruri rușionoase la municipii. La Bălți intră în turul II o candidată independentă și reprezentantul banditului Renato Usatîi.

Duminică au avut loc alegeri locale cu miză majoră în Republica Moldova. Candidatul Ion Ceban, primarul în funcție al Chișinăului, a obținut 50,58% din voturi, la prelucrarea a 304 procese verbale din totalul de 305. Acesta este urmat la distanță semnificativă de candidatul PAS, Lilian Carp, care a obținut 28,27% din voturile electoratului. Prezența la vot a fost de 40,96%.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button