Parlamentarii AUR condamnă abuzurile jandermeriei împotriva tinerilor care au ieșit la protest în Brăila

Distribuie acest articol!

Deputații AUR Sorin Muncaciu, Lilian Scripnic, Ionuț Neagu, Andrei Hangan și Ciprian Ciubuc condamnă abuzurile săvârșite de jandermia română împotriva celor 150 de tineri care au protestat sâmbătă, 27 martie, în Brăila împotriva restricțiilor.

Deputatul Ciprian Ciubuc a declarat că, alături de colegii săi, va face o interpelare la Ministerul de Interne – Comisia de abuzuri pentru a vedea dacă a fost vorba de un abuz sâmbătă seara. Cei patru parlamentari AUR au avut o întrevedere cu prefectul Brăilei și cu colonelul Moț, comandantul Jandarmeriei, pentru a cere o explicație. Conducerea Jandarmeriei a spus că va trimite un corp de control pentru efectuarea unei anchete în acest caz.

„Condamn acțiunile abuzive ale jandarmeriei Române împotriva celor 150 de tineri care au iesit azi 27.03.2021 în Brăila să protesteze pașnic împotriva restricțiilor care încalcă drepturile și libertăților românilor. Cer jandarmeriei române din Brăila explicații în scris și să ne spună public cine a comandat această descindere în forță împotriva tinerilor din Brăila și care sunt motivele prin care Jandarmeria Română încarcă abuziv în dube tineri care protestau pașnic în marș!!!

Ca parlamentari și aleși ai oamenilor vom face o interpelare la Ministerul de Interne – Comisia de abuzuri, ca să vedem dacă a fost vorba de un abuz sâmbătă seara, a declarat deputatul Ciparian Ciubuc.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: