Politică

Parada interlopilor din clanul Piedone, în București! Alaiul a scandalizat cetățenii 

Candidatul controversat pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a stârnit noi valuri de indignare în timpul unei manifestări de campanie electorală desfășurată, vineri, în București. De această dată, străzile au fost dominate de o parada neobișnuită, compusă din interlopi apropiați primarului de la Sectorul 5, care au însoțit candidatul într-un eveniment care a scandalizat cetățenii pe lângă care au trecut.

Trecătorii au fost martorii unui spectacol grotesc, în care alaiul interlopilor a străbătut străzile Capitalei, însoțit de scandările cu tobe și alte instrumente muzicale.

Imaginile surprinse de un cetățean arată că organizatorii promovează un climat de intimidare în mediul urban, iar această abordare controversată a campaniei electorale a lui Piedone spune multe despre etica și integritatea politică și ne face să ne întrebăm dacă un candidat care se asociază cu interlopii este potrivit să conducă administrația publică și să reprezinte interesele comunității.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button