Pandemia dă idei de afaceri. Două antreprenoare din Iași au pus bazele unui magazin cu produse exclusiv româneşti

Distribuie acest articol!

Dacă vrei să sprijini producătorii locali, cumpără produse româneşti! Flavia şi Laura sunt două tinere de 32 de ani, din Iaşi, care au pus bazele unui magazin cu produse exclusiv  româneşti. 

Laura este proprietara unei plantaţii de lavandă şi aduce în magazine produse cosmetice şi lumânări. Iar Flavia are o mini fabrică unde produce haine pentru copii, din bumbac. Alţi patru producători locali au şi ei produse în micul magazin cochet: jucării din lemn, perne, gentuţe şi lucruri pentru femei gravide. 

Conceptul a luat naştere în timpul  pandemiei, datorită cererii foarte mari în mediul online. Tinererele au investit în magazin aproximativ 7000 de euro.  

„Lumea căuta să iasă din casă, iar asta ne-a încurajat foarte mult. Să pună mâna pe produse, să le testeze. Având în vedere că sunt produse româneşti, le-am trezit curiozitatea şi au fost surprinşi că sunt la strandarde europene”, a declarat Flavia Hritcu.

„Cumpărătorii vor susţine familiile din Iaşi şi econopmia locală. Este foarte important pentru dezvoltarea comunităţii locale, mai ales în contextul pandemiei, când e important, cum e în cazul meu sa vezi că nu mai acces la reciepiente pe care le importam. Acum am reuşit să descopăr producători de sticlă, am început să redescoperim producţia locală”, a declarat Laura Ignatoaie.

Sursa: www.mediafax.ro


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: