Politică

Pandele – ”Azilul groazei”: „Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat”

În contextul scandalului „Azilele groazei”, Gabriela Firea, ministra Familiei, a demisionat. Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul acesteia, a oferit primele declarații.

Gabriela Firea și-a anunțat demisia din funcția de ministru al Familiei, la o zi după ce colegul ei Marius Budăi a demisionat de la conducerea Ministerului Muncii. Ambele demisii au loc după izbucnirea scandaulului legat de „Azilele grozei”. Atât ea, cât și soțul ei, Florentin Pandele, au oferit primele declarații cu privire la această situație.

„Bunul Dumnezeu ne este martor ca totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVATI SA PLATEASCA! Au reușit sa scape de ea!…”, a scris Florentin Pandele pe pagina sa de Facebook.

Și Gabriela Firea și Florentin Pandele sunt de părere că toată situația a fost, de fapt un joc politic, prin care s-a încercat scoaterea ei din cursa pentru Primăria Capitalei.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button