Politică

Palatul Parlamentului, în culorile Ucrainei

Palatul Parlamentului va fi luminat din nou în culorile Ucrainei. „La împlinirea a doi ani de la declanşarea agresiunii ilegale, ilegitime şi neprovocate a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei, în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, faţada principală a Palatului Parlamentului, dinspre Piaţa Constituţiei, va fi iluminată în culorile drapelului Ucrainei, sâmbătă, 24 februarie, începând cu ora 19.30.

De asemenea, drapelul Ucrainei va fi arborat, în aceeaşi zi, la intrarea principală a Palatului Parlamentului. Sacrificiul poporului ucrainean va fi marcat de Camera Deputaţilor printr-un minut de reculegere pentru cetăţenii ucraineni care şi-au pierdut viaţa în acest război nejustificat, luni, 26 februarie, în şedinţa de plen a forului legislativ”, se arată în comunicatul de presă publicat de Camera Deputaților.

In urmă cu doi ani, Palatul Victoria era iluminat în culorile drapelului Ucrainei, în semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni: „Guvernul condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați”.

„Solidari cu #Ucraina. Guvernul României este alături de poporul ucrainean și condamnă cu vehemență agresiunea militară a Rusiei, care pune în pericol siguranța și viața oamenilor nevinovați. În semn de solidaritate cu cetățenii ucraineni, Palatul Victoria este iluminat în culorile drapelului Ucrainei”, se preciza atunci într-o postare de pe pagina de Facebook a Executivului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button