Politică

Pacienți cu SARS-Cov2 – vot la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara. A fost adusă urna mobilă/Video

urna mobila

Urna mobilă a fost adusă astăzi, în ziua alegerilor, la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. Au votat 20 de pacienți, din care 19 infectați cu coronavirus.
Urna mobilă a ajuns la Spitalul Victor Babeș Timișaora, după ce 20 de pacienți au solicitat să voteze în ziua alegerilor locale, chiar dacă sunt internați. Reprezentantul secției de votare care a venit cu urna mobilă s-a echipat corespunzător, cu combinezon, și a intrat în saloane pentru ca cei 19 pacienți cu SARS-Cov2 și un pacient cu alte afecțiuni să poată vota.
Link video: https://www.facebook.com/watch/?v=737598423487125&extid=fNDXTqizFSBftRvK

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Scrie un comentariu

Cele mai citite articoleLa două secţii de votare din comuna Bara din Timiş, prezenţa la vot este de peste 120%!/Update. Au fost epuizate buletinele de vot. Prezenţă de aproape 200% la o secţie de votCoadă mare la o secţie de votare din Timişoara. La alte secţii din aceeaşi clădire, bate vântulÎnainte de ziua voturilor, Robu atacă din nou un candidat… ipotetic: „Ce ai făcut tu, nu că ai cărat o geantă, că ai scris agenda unui pensionar”Un număr de 59 de noi persoane au fost infectate în Timiş cu COVID 19, un pacient decedând din aceeaşi cauzăBătălia pentru Dumbrăviţa. Mai mulţi candidaţi cu şanse pentru una dintre cele mai râvnite primării din TimişDominic Fritz, primul candidat la Primăria Tiimişoara care a votat/FOTODepistat cu COVID-19, Călin Dobra, președintele CJ Timiș, nu poate vota cu urna mobilăAsociaţia Pro Infrastructură acuză. Şantierul Centurii Sud Timişoara e blocat în birocrație şi incompetenţă/VIDEOAdministratie

Voichiţa Lăzureanu, candidatul PSD la funcţia de primar al Timişoarei, a votat la alegerile locale la ora prânzului. Ea îşi doreşte un oraş educat, sănătos, curat şi sigur. Reprezentanta social democraţilor îşi doreşte o prezenţă la urne în număr cât mai mare din partea votanţilor.

 » Aflați mai multe detalii…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button