Ordin de la PNL: au purtat masca, au păstrat distanța, dar au fost amendați pentru că au plantat 200 de pomi în Bragadiru

Distribuie acest articol!

Peste 200 de pomi au fost plantați astăzi în Bragadiru, Ilfov de către voluntarii din partidul AUR Ilfov. În acest fel s-a decis să se marcheze ziua națională a unirii Basarabiei cu România.

Pe 27 martie 1918 Sfatul Țării a decis unirea cu țara. Basarabia revenea acasă după un secol de ocupație țaristă.

Alianța pentru Unirea Românilor a vrut să marcheze acest lucru lăsând în urmă 200 de pomi. România are nevoie de mai mult verde după ce PNL și PSD au dat drumul la tăierile de păduri.

Ziua națională este stabilită prin lege. Acțiunile care marchează ziua unirii sunt mai presus de ordinele de ministru ale lui Arafat și care sunt inferioare juridic și nu pot anula legile și constituția României.

La eveniment s-a prezentat și poliția locală care, la ordin politic, a încercat să blocheze acțiunea de plantare. Se pare că cei 200 de pomi încurcau planurile politice la nivel local.

Ochescu Alexandru este numele inspectorului ce a decis să amendeze voluntarii ce au plantat cei 200 de pomi. El s-a legitimat șef peste colegi și a dat ordin politic de amendă. Cetățenii spun că este un apropiat al proaspătului fost primar liberal arestat în Bragadiru. Acum s-a înregimentat și politic și folosește instituțiile ca să facă presiune pe românii care se opun sistemului.

“Am purtat mască, am stat organizați în grupuri mici, am păstrat distanța. România este defrișată cu complicitatea PNL iar noi am vrut să aducem mai mult verde în Bragadiru. Așa am vrut să marcăm ziua națională a unirii regatului României cu Basarabia.

Credeam că vin să ne felicite, dar ce să vezi. Conducerea liberală a orașului a fost nemulțumiță și a trimis poliția locală să ne legitimeze.

Ordinele ilegale ale lui Arafat nu sunt peste legile țării. Noi nu suntem niște fricoși, ordinele ilegale și anulate de instanță sunt adevărate ilegalități împotriva poporului român” a declarat Dan Popescu, participant la eveniment.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: