Politică

Omul lui Iohannis din Primăria Sibiu a trecut la PSD

PSD i-a „furat“ un om lui Iohannis. Nemulțumită că nu a mai prins lista de consilieri a FDGR pentru Primăria Sibiu, Corina Bokor, a trecut la PSD.

”Viceprimarul Sibiului Corina Bokor se alătură echipei PSD

Corina Bokor, viceprimar al municipiului Sibiu vreme de 10 ani, a ales să se alăture echipei PSD.

”Este o onoare pentru mine să mă alătur unei echipe foarte dinamice și dornice să dezvolte Sibiul! Am fost și sunt o persoană implicată. Am văzut aceeași implicare și la colegii social-democrați și de aceea am decis să mă alătur tinerei echipe a PSD Sibiu. În cei 12 ani în care am fost consilier local și viceprimar al municipiului Sibiu am muncit și mi-am dat toată silința pentru a realiza proiecte importante pentru sibieni. Doresc să-mi împărtășesc experiența cu colegii social-democrați, să pun la dispoziția echipei din care fac parte toată experiența dobândită în cariera mea, astfel încât să-mi duc proiectele la bun sfârșit și să realizăm împreună noi proiecte, pe care sibienii le așteaptă de la aleșii locali”, spune Corina Bokor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button