Internațional

Oficial rus la ONU: „Nu există război în Ucraina”, iar atrocitățile de la Bucea sunt „înscenare”  

”Nu există război în Ucraina”, iar atrocitățile de la Bucea sunt o ”înscenare”, afirmă la ONU adjunctul ambasadorului rus Dmitri Polianski, care acuză din nou Kievul că ”vrea să producă armament de distrugere în masă biologic și chimic”.

”Vorbiţi despre război, dar nu există război în Ucraina”, declară într-un discurs adjunctul ambasadorului rus la sediul ONU, Dmitri Polianski, care consideră că atrocităţile de la Bucea sunt o ”înscenare”.

”Noi nu purtăm un război, dar încercăm să punem capăt unor conflicte care durează de opt ani”, apreciază el.

Atrocităţile de la Bucea sunt o ”înscenare”, consideră Polianskii.

”Ucraina şi partenerii săi occidentali dau dovadă neîncetat de o ostilitate faţă de Rusia. Însă amintiţi-vă de Bucea. Amintiţi-vă de acest discurs montat de Ucraina şi Occident cu scopul de a acuza Rusia. Încă de la început, noi am arătat că era vorba doar despre o dezinformare, înscenată de către forţele ucrainene”, declară el.

În opinia sa, ”numeroase elemente” demonstrează că armata rusă nu ar fi putut să comită ”asemenea atrocităţi”.

Polianski afirmă în acest discurs că la Mariupol au fost deschise culoare umanitare, dar că acestea ”nu sunt folosite de către Ucraina”. El acuză Ucraina de faptul că ”vrea să producă armament biologic şi chimic”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button