Internațional

O profesoară a murit de Covid în timp ce preda online. Studenții au văzut întreaga scenă

Aproximativ 40 de studenți din Argentina urmăreau cursul online susținut de profesoara lor de istorie Paola De Simone când aceasta s-a prăbușit. Elevii au asistat la o scenă de coșmar în care profesoara lor se străduia să respire. Imediat aceștia au cerut adresa pentru a apela la o ambulanță, dar ea nu a răspuns.Profesoara universitară în vârstă de 46 de ani, care a predat la Universitatea din Buenos Aires, a murit miercuri, la scurt timp după ce s-a prăbușit în timpul cursului virtual.

Profesoara Paola De Simone de la Universitad Argentina de la Empresa, susținea un curs online despre istoria secolului al 20-lea când s-a oprit din predare. Studenții au văzut că este profund tulburată și nu mai poate să respire. I-au cerut să le spună adresa ei, ca să trimită o ambulanță, dar nu a răspuns. Potrivit unei studente, De Simone părea că își contactează soțul, iar elevii au rămas online alături de ea până când acesta a ajuns acasă. Profesoara a murit la scurt timp după aceea.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

 » Citiți întreg articolul pe www.ZiarulDeIasi.RO

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button