O nouă inițiativă a primarului USR din Sectorul 2: lansează Caravana vaccinării de la Obor. Cei care se vaccinează primesc gratuit o porție de mici

Distribuie acest articol!

O nouă inițiativă a primarului USR din Sectorul 2, Radu Mihaiu: lansează Caravana vaccinării de la Obor. Cei care se vaccinează primesc gratuit o porție de mici și o apă răcoritoare, începând de vineri, 11 iunie.

Radu Mihaiu spune că ideea i-a venit după ce Times New Roman, site românesc de satiră și umor, a publicat un articol cu titlul „Așa da! Guvernul lansează în toată țara campania ”Mici bere și Pfizere”.

„Mulțumesc, Times New Roman, umorul vostru e contagios. Așa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru târg plin de istorie, Oborul, va fi o nouă atracție: vaccin cu mici cu muștar. E pe bune, nu-i o glumă. De ceva timp, cei 2 viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare în această locație, ce este probabil „cea mai vizitată” de bucureșteni. Scopul dorit: să oferim acces ușor la imunizare tuturor categoriilor sociale.

Spre surpriza tuturor, antreprenorii deținători ai rețetei celebrilor „mici de la Obor” vor să susțină campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o porție gratis de mici cu de toate și o apă răcoritoare. Vineri, deschidem „Caravana de la Obor” – un nou centru de vaccinare mobil, unde oamenii se pot vaccina rapid și fără programare”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare şi text care spune „TNR Doamn ocolește-i români! Cotidian independent Cotidianindependent de umor voluntar c lansează în toată Aşa da! Guvernul Èara campania „Mici, bere și Pfizere" MONDEN”
Times New Roman

Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: