Republica Moldova

O maşină s-a izbit de poarta Ambasadei Rusiei de la Chişinău. Şoferul a încercat să fugă, dar a lovit alte două autovehicule

O maşină a intrat, miercuri dimineaţă, în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse de la Chişinău, după care şoferul a părăsit locul accidentului. Ulterior, maşina bărbatului a fost reperată, iar când poliţiştii au vrut să-l oprească, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând încă două autovehicule, relatează presa din Republica Moldova.

Într-un final, şoferul a fost oprit forţat, scrie NewsMaker. 

Incidentul de la Ambasada Rusiei s-a produs în jurul orei 06:00 dimineaţa. Când poliţia a ajuns la faţa locului, a constatat că bărbatul de la volanul unui Mercedes şi-a tamponat maşina în poarta Ambasadei Federaţiei Ruse la Chişinău, după care a părăsit locul accidentului.

„Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Străşeni, dar la toate cerinţele poliţiştilor de a se opri, şoferul şi-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două maşini (fără victime). Acesta a fost totuşi oprit forţat de angajaţii poliţiei, în raionul Străşeni, unde sunt efectuate la moment toate acţiunile procesuale ce se impun”, au transmis poliţiştii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button