SocialȘtirile 60m.RO

O firmă locală promite că va dona peste 10.000 de viziere pentru elevi

Reprezentanţii unei firme locale din Sibiu au anunţat pe pagina de Facebook că vor dona peste 10.000 de viziere pentru elevii din municipiu.

„Hello tuturor! Da, sunt copiii mei. Pentru o protecţie în plus, de luni vor începe şcoala cu un nou accesoriu la uniformă. Ideea noastră e ca, la cursuri, aceste dispozitive să fie purtate. Compania noastră Schwarz Gruppe Int va dona pentru toţi elevii din ciclul primar şi gimnazial al Municipiului Sibiu un număr de 10.700 de viziere avizate medical şi certificate din toate punctele de vedere. Noi ne propunem ca până luni să livrăm cât mai multe posibil, iar pe parcursul săptămânii viitoare să livrăm toată cantitatea”, a anunţat reprezentantul firmei, Flavius Pogan.

Acesta a discutat deja cu inspectorul general şcolar, Alexandru Dumbravă, care i-a comunicat că în judeţ sunt peste 60.000 de elevi.

Pentru a putea oferi câte o vizieră gratuită fiecărui elev din judeţul Sibiu, compania sibiană a anunţat că va începe o campanie numită „Cu zâmbetul la vedere!”.

Patronul care a avut iniţiativa spune că i-a venit ideea după ce a văzut prezentarea unei şcoli din Japonia. 

Sursa: Agerpres

Back to top button