Știrile 60m.RO

O altă personalitate a neamului românesc și-a exprimat susținerea pentru AUR

Prof. Univ. Dr. Ioan Sabău-Pop, avocat și fost profesor de Drept al Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș, și-a exprimat sprijinul pentru candidații AUR – singura mișcare politică națională, la alegerile din 6 decembrie, scrie Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook.

Cei care o conduc România de 30 de ani sunt neaveniți și au dovedit prin toate faptele care i-au îmbătrânit în rele că nu au nimic comun cu poporul român, cu Statul Român și nici cu România. La aceste vremuri pe care le traversăm cu dificultate este nevoie ca cei care cârmuiesc destinele naționale să fie profesioniști, patrioți, muncitori, cu credință în Dumnezeu și să se dedice dacă este cazul până la sacrificiu pentru împlinirea programelor de redresare a țării pe temei științific pentru că după atâtea așteptări este cazul să răsară și soarele demnității naționale”, a declarat Ioan Sabău-Pop.

Acesta a ales să îl susțină îndeosebi pe candidatul AUR, Dan Tănasă, un bun cunoscător al realităților din județe Harghita, Covasna și Mureș.

„Știu că atât AUR, cât și Dan Tanasă, au programe și proiecții pentru rosturi naționale și temeinice care trebuiesc îndeplinite prin prezența acestei formațiuni în Parlamentul României. Noi ne adresăm mureșenilor să reflecteze în fața cabinei de vot, la faptul că cei aleși trebuie să fie devotați tradiților și culturii noastre românești, trebuie să cunoască comunitățile locale în care trebuie trăim la un loc cu minorități naționale, în care doar consensul și închegarea scopurilor poate să ducă la triumful spre care aspirăm cu toții”, mai spus Sabău.

Back to top button