Politică

NUMAI SCUZE. USR acuză UDMR: nu ne dau avizul de mediu pentru autostradă

Guvernul președintelui Iohannis găsește numai scuze atunci când nu își face treaba. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, spune că nu are acordul de mediu pentru tronsonul autostrăzii dintre Sibiu și Făgăraș. Acești oameni fac parte din același guvern dar ministerele au fost împărțițe ca la piață, iar acum își bat joc de cetățeanul plătitor de taxe.

Ministrul Transporturilor a explicat, într-un interviu pentru Economedia, că în studiul de fezabilitate autostrada Sibiu – Brașov va fi formată din două bucăți. Proiectul este extrem de important, spune ministrul, deoarece traficul este „infernal” prin sate între cele două mari municipii.

„Am scos la licitație actualizarea – că era în sertar de 12 ani și nimeni nu mai făcuse nimic – pentru bucata Brașov-Făgăraș din această autostradă. E un proiect foarte important, deoarece este foarte mult trafic între Brașov și Sibiu, un trafic infernal prin sate. Iar de la Făgăraș la Sibiu, un studiu de fezabilitate care a durat mult prea mult, din păcate 5 ani. E chiar pe final, așteptăm acordul de mediu în câteva săptămâni și îl scoatem la licitație, proiectare și execuție. Practic Brașov-Sibiu va fi din două bucăți”, a declarat ministrul Transporturilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button