Nicușor Dan oprește lucrările de la Doamna Ghica. Bucureștenii sunt revoltați

Distribuie acest articol!

Primarul Nicușor Dan a anunțat că oprește lucrările la pasajul Doamna Ghica, un șantier cu probleme care a blocat complet circulația în sectorul 2 și conexiunea cu cartierul Pipera. Cetățenii sunt revoltați pentru că nu se mișcă nimic în zonă de la preluarea mandatului lui Nicușora Dan. Omenii afirmă că au fost păcăliți la vot. Nu am avut apă caldă și căldură aproape toată iarna, iar marile lucrări promise în campanie nu mai apar.

„Primarule Nicușor Dan, eu locuiesc în zona Doamna Ghica, la doar câteva sute de metri de șantierul pasajului mult așteptat de mai toți locuitorii din zonă (vreo câteva zeci de mii). Tu, cu un tupeu incredibil, ne-ai anunțat recent că lucrările la acesta vor fi suspendate pentru că primăria nu are bani. Pe mine nu mă interesează că proiectul a fost început de Firea și cine îl continuă, pe mine mă interesează SĂ SE FINALIZEZE.
Nu mă interesează că primăria Capitalei nu are bani, atâta timp cât eu, cetățean, îmi plătesc la timp taxele și impozitele locale. Apropo de asta: dacă cetățenii nu plătesc la timp aceste taxe și impozite sunt penalizați, nu? Eu,daca îmi contruiesc o casă și nu respect termenul de execuție, sunt penalizat și amendat, nu? Pe tine și pe primăria ta cine vă penalizează când afectați viața a zeci de mii de oameni și nu respectați propriile termene de execuție? Este aberant ca, pentru a ieși de pe strada proprie într-o arteră principală să fiu nevoit să ocolesc jumătate de cartier, este aberant ca un proiect dus aproape la jumătate să fie suspendat, cu atât mai mult cu cât acest proiect este cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din Bucureștiul ultimilor ani. Nu mă intereseaza că primăria are conturile blocate și este implicată în sute de procese ce au dus la poprirea conturilor sale. Asta e treaba juriștilor și avocaților acestei instituții, care sunt plătiți cu bani grei de noi, locuitorii orașului, precum este și treaba ta să manageriezi cum trebuie o metropolă.
Eu sunt curios ce ai să te faci, Nicușoare, dacă, în curând, te vrei trezi cu acea intersecție blocată cu sute de mașini și oameni de aici, din zonă, care îți vor cere să te prezinți la raport în fața lor. Pentru că asta vom face în curând, vom bloca pur și simplu circulația în toată zona. Pentru că, în definitiv, TU EȘTI UN SIMPLU ANGAJAT AL NOSTRU ȘI TREBUIE SĂ RĂSPUNZI !”, scrie Valentin Roman pe pagina sa de Facebook.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: