Știrile 60m.RO

Nicușor Dan o apără pe infractoarea useristă, Oana Sivache

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă joi că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Oana Sivache, va fi înlocuită azi din funcţie, pentru că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile.

”În primul rând, ca să fiu foarte clar, toată lumea pentru care există suspiciuni trebuie cercetată. ăsta este punctul zero. Însă, ce poate să creadă un cetăţean normal din România când primarul municipiului Bucureşti, de trei ani de zile, votat de 260.000 de oameni, vorbeşte într-una, corupţie, foloase necuvenite de miliarde de euro, PUZ-uri de sector (..)  şi nu există niciun fel de control şi vine DNA şi spune că a găsit corupţie de 39.000 de lei. Vă întreb. Sau vine Parchetul şi spune că a găsit corupţie la Braşov, că viceprimarul a dat un spaţiu unui PNG să facă o exproziţie. Oare ce crede cetăţeanul român despre Justiţia din România în această alăturare de fapte”, a spus Nicuşor Dan, despre acuzaţiile aduse şefei ASSMB. 

”Acum, concret, despre doamna Oana Sivache, am primit de la avocatul doamnei, că DNA-ul nu s-a învrednicit să trimită oficial, am primit faptul că Parchetul îi interzice să ocupe funcţia de director pentru 60 de zile. Am luat act şi facem dispoziţia de înlocuire a ei cu cineva”, a mai spus primarul, precizând că astăzi va fi luată decizia.

Şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, şi managerul interimar de la Spitalul Colţea, Ioan Bogdan Furtună, au fostb plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile de procurorii DNA.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button