Știrile 60m.RO

Nicolae Roman(AUR): Pe 6 decembrie este ultima șansă să schimbăm ceva în această țară

Generalul Nicolae Roman a fost alături de caravana AUR care a ajuns la Buzău. Acesta i-a îndemnat pe oameni prezenți la întâlnire să voteze singurul partid antisistem pentru a le da o șansă profesioniștilor să schimbe starea în care se află România.

„Atâta timp cât în această țară nu se va face serviciu militar obligatoriu, ea va fi vulnerabilă și vom avea conducători care sunt marionetele altora. AUR, prin programul său, încearcă să repună România pe șine cu toate generațiile. Gândiți-vă foarte bine la viitorul vostru, al copiilor voștri și al acestei țări. Pe 6 decembrie votați în așa fel încât să nu vă fie rușine de voi”, a spus gen. Roman.

„Vă rog să vă gândiți la personalitățile care se pun în slujba acestei țări pentru că ele nu vor mai avea o altă ocazie să o facă. AUR este un partid tânăr care nu este lovit de microbii celor 30 de ani de mizerie în care a fost târâtă România. Trebuie să ne aducem copiii acasă, forța activă a României nu este aici, de aceea am ajuns ca acești guvernanți să se războiască cu bunicile noastre care încearcă să-și vândă în piețe munca lor de-o vară. Trebie să ne ridicăm și să fim mândri de această țară”, le-a mai spus Nicolae Roman celor prezenți la întâlnirea liderii AUR.

Back to top button