Politică

Nicolae Ciucă e caz de targă! Liberalii se gândesc să îl susțină pe Geoană la prezidențiale

PNL joacă la două capete. Nevoia de a se vedea cu o funcție în dreptul partidului, după alegeri, îi face pe unii liberali să negocieze cu Mircea Geoană. Liberalii pun la punct planul de atac în urma sondajelor devastatoare din care reiese că Nicolae Ciucă este cotat cu șansa a patra în primul tur al alegerilor prezidențiale.

PNL vrea alegeri mai spre final de an pentru a reuși să-l mai crească în sondaje pe președintele PNL, Nicolae Ciucă, cel care va fi și candidatul pentru Cotroceni, însă Marcel Ciolacu nu e dispus să riște și încearcă să scape de corvoada liberală. Social-democrații vor să preia toată puterea în stat după alegerile prezidențiale și parlamentare.

Liberalii nu au un candidat viabil la alegerile prezidențiale așa că mizează pe o colaborare cu Mircea Geoană. Mircea Geoană a declarat publică că e deschis la negocieri cu partidele de guvernământ, el fiind un produs al Frontului Salvării Naționale și fost președinte al PSD.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button