JUSTIȚIE

Nevinovat de crima din Sibiu. „M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele”

Laurenţiu Lăcătuşu a fost eliberat, după ce procurorii au ajuns la concluzia că nu există probe care să-l incrimineze  în cazul privind uciderea omului de afaceri din Sibiu.

Reţinut şi eliberat la scurt timp după audieri, suspectul din Dolj este încă în stare de șoc. Traumatizat, bărbatul  spune că va cere daune în instanță.

Confuzia anchetatorilor în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu 

„Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili (în fața casei – n.red.). M-au tăvălit pe jos, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie…”, a spus bărbatul confundat de polițiști.

„Am țipat în gura mare să iasă vecinii, că m-am gândit că sunt hoți. Am strigat „vecine sari repede că îl omoară pe Laurențiu”. Când colo era poliția. Ce treabă avea el de aici, un salahor, să ajungă tocmai până la Sibiu să facă crima.

Cum să se poată? Un țăran? Haideți, doamnă, să fim serioși, că nu vine un țăran de aici să îți dea în cap la oraș, că nu știe ăla. Tot de acolo s-a făcut și s-a dat. Și bagă oameni nevinovați…”, a declarat soția lui Laurenţiu Lăcătuşu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button