Politică

Nepotul lui Ciolacu ia bani nerambursabili prin PNRR

Două firme la care Mihai Cristian Ciolacu, indicat public ca fiind nepotul premierului PSD Marcel Ciolacu, deține câte 50% din capital, iar la una are și calitatea de administrator, se află pe cea mai recentă listă oficială cu companii cărora li s-a aprobat de către Ministerul Energiei acordarea de finanțări nerambursabile europene, printr-o schemă de ajutor de stat de sprijinire a investițiilor în capacități noi de producție de energie eoliană și solară din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), transmite Profit.ro.

Miță Ciolacu – stânga

Mihai Cristian Ciolacu deține câte 50% din părțile sociale ale companiilor Solar Energy Production SRL și Development Power Solar Energy SRL din Buzău, restul fiind în posesia Adrianei-Denisa Sandu. El este administrator la prima dintre societăți, cealaltă fiind condusă de Liviu-Florin Bucur, deținătorul publicației locale Opinia Buzău, conform termene.ro.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button