Știrile 60m.RO

Neomarxiștii plătiți de americani cer tăierea fondurilor europene pentru România

Publicația Presshub susținută financiar de americanii de la Freedom House a început să tune și să fulgere după dezvăluirile gogoșarilor de la Recorder. Toată lumea știa că presa e mituită de PSD, PNL și USR, înainte de marea servită Recorder. Cei neprihăniți și ostoiți de soartă de la Recorder au un buget de 500 de mii de euro, cică din donații. Hai să vă spună tata ceva: În 10 ani de presă am primit 15 dolari donație de la un român din America. Deci când auziți gogoși din astea cu ne susținem din donații, e clar că băieții și fetele sunt cu treabă pe la licurici sau pe la ambasade care mai de care mai colorate.

A venit momentul ca Bruxelles-ul să blocheze banii europeni pentru România? – așa sună titlul prin care se cere punerea la zid a României.

În primul rând se pare că jurnaiștilor de la Presshub le-a luat mințile banii livrați cu roaba de americani prin redacție. Ei spun că din cauza monolitului creat de partidele sistemului și presa coruptă, România trebuie să piardă fondurile europene. Serios? Păi și noi ăștia prăpădiți care trăim cu 1000 de lei pensie și salariul minim de 1500 de lei pe lună ce facem. După ce că suntem vai steaua noastră, simbriașii de la Presshub vor să ne taie și fondurile astea europene prin care se mai asfaltează câte o stradă, se mai trage o coloană de gaze, se mai face un petic de autostradă, se mai trage o canalizare, că și așa ne plângem că am rămas cu wc-ul în curte în secolul 21.

Asta vreți voi americanilor? Deci tot noi ăștia amărâți să suferim. Dacă sunt tăiate fondurile europene lui Ciolacu nu-i plâng copiii acasă de foame sau lui Ciucă. Pin redacțiile sistemului nu o să plângă nimeni pentru că ei au salarii de mii sau zeci de mii de euro. Nici voi nu o să plângeți pentru că vă susține financiar licuriciu. O să plângem noi, românii, marea masă a celor săraci, pe spatele cărora trăiți voi hoților din presă, fie că sunteți plătiți de sistem, fie de licurici și ambasade. Soluția e în justiție. Dar ce să vezi? România nu mai are justiție pentru că Victoria Nuland!? Pentru că Departamentul de Stat al SUA a făcut numai mizerii… Telejustiția…

În România avem o mafie în presă. Iar din această mafie faceți și voi parte, cei care cereți tăierea fondurilor europene pentru România. Să vă fie rușine!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button