Nebunia de 4 milioane de dolari a primarului Constanței

Distribuie acest articol!

Primăria Constanța urmează să supună la vot un proiect prin care vrea să realizeze o aleea a vedetelor ca la Hollywood. Intitulat „Hollywood Walk of Fame”, va fi pus la vot în ședința de consiliu local din 31 august. Numai licență costă peste 4 milioane de dolari.

Potrivit proiectului, avansul pentru alee costă primăria 150.000 de dolari, sumă nereturnabilă, către Evolution USA, cu sediul în California.

„Taxa de licență pentru proiectul WOR România este constituită din minim 4.250.000 dolari americani pentru un termen inițial de 20 de ani.”, se arată în draftul de contract.

Deputatul AUR de Constanța, Dumitru Viorel Focșa, îl critică în termeni duri pe Vergil Chițac, având în vedere că de la preluarea mandatului orașul arată deplorabil.

„Primarul PNL din orașul lumii paralele, “Constanța Altfel” crede că va pune capacul pe haznaua care s-a creat din orașul Constanța la mai puțin de un an de când a intrat la butoane domnul contra-amiral.

Să le luăm pe rând:

Definiția MEGALOMANIEI: 1. Nebunie care constă în obsesia măririi, a gloriei, a grandorii. [Gen. -iei. / < fr. mégalomanie, cf. gr. megas – mare, mania – nebunie].

2. megalomaníe f. (megal- din megaloman și manie). Mania de a face pe marele.

Primăria Constanța urmează să supună la vot un proiect prin care vrea să realizeze o aleea a vedetelor ca la Hollywood. Intitulat „Hollywood Walk of Fame”, va fi supus la vot în ședința de consiliu local din 31 august. Numai licența costă peste 4 milioane de dolari. Potrivit proiectului, avansul pentru alee costă primăria 150.000 de dolari, sumă nereturnabilă, către Evolution USA, cu sediul în California.

„Taxa de licență pentru proiectul WOR România este constituită din minim 4.250.000 dolari americani pentru un termen inițial de 20 de ani.”, se arată în draftul de contract. Le-am terminat pe toate la Constanța și ne apucăm de făcut ce au cei din Hollywood.

Eu propun constănțenilor să avem la capătul bulevardului Tomis, de la intrarea spre Primărie până la Lupoaică, un segment intitulat” City Mayors Walk of Shame” în care cap de listă să fie chiar contra-amiralul nostru megaloman, acest mare blestem pe Constanța. Ce spuneți?”, a declarat deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: