Nazare: Cu WOW și cu fantastic o să ne alerge lumea pe stradă

Distribuie acest articol!

Fostul ministru PNL de Finanțe, Alexandru Năzare, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că ascunde sub preș probleme reale și în loc să fie responsabil, echilibrat și precaut spune că „totul e fantastic”.

„A spus că suntem într-un mic impas. Mă întreb cum o fi arătând un impas mai mare? Ferească Dumnezeu de un impas serios. Mă gândesc cum ar arăta un impas serios pentru că costurile de finațare cresc, inflația crește, există îngrijorare legată de cursul de schimb, oamenii sunt îngrijorați și trebuie să le dam un răspuns cu privire la creșterea facturilor. Deci există o tensiune socială acumulată și pe acest fond auzim că de fapt e WOW.

Ați văzut filmulețul cu Superman (…) arată cam cât de mare e gradul de inadecvare. Oamenii se plâng, au griji, au probleme reale și pe de altă parte premierul postează filmute cu Superman. Și noi partidul, noi trebuie să explicăm situația (…) Cu WOW și cu fantastic nu o să mergeți în campanie, cu WOW și cu fantastic o să ne alerge lumea pe stradă. PNL trebuie să revină în zona de responsabilitate și echilibru, să prezentam soluții la probleme, nu să le ignorăm și să spunem că totul e fantastic”, a declarat Năzare, la PNL Olt.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: