Știrile 60m.RO

Narcisa Iorga, despre abuzurile din azile: Nu-i credeți pe niciunul, când îi vedeți surprinși și nici nu vă așteptați să pățeasă vreunul ceva. Ei pot și fac orice! Noi, fraierii, nu putem nimic

Eu zic să nu vă mai mirați cum de au putut funcționa afacerile cu bătrâni, din Voluntari. Gândiți-vă dacă dvs. ați fi putut face măcar 1% din ceea ce au făcut ei, dacă nu ați fi fost controlați încă din prima zi de funcționare, dacă nu v-ar fi închis căminul doar pentru că au găsit o muscă moartă într-un colț.

Aduceți-vă aminte că la fel de oripilați ați fost și în afacerea cu dezinfectanți, a lui Condrea. Ați aflat cine era în spatele lui, da? De-aia a putut face tot ce a făcut, ani de zile, chipurile, fără să știe nimeni. Și putea să nici nu moară pentru asta, că justiția română dreaptă și bine plătită a tărăgănat procesul până când faptele s-au prescris.

Ia să fi făcut dvs. asemenea fapte, să fi văzut cât de repede s-ar fi încheiat procesul și cât de grav ați fi fost pedepsiți.

Așa că nu vă mai mirați! Au știut și au acoperit. Ca și în cazul Condrea. Căci, dacă serviciile n-ar fi știut, înseamnă că ar fi prea proaste. Și nu sunt! Nu-i credeți pe niciunul, când îi vedeți surprinși și nici nu vă așteptați să pățeasă vreunul ceva. Ei pot și fac orice! Noi, fraierii, nu putem nimic. În afară de a ne mira. Și a uita.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button