Internațional

Musk: SUA au devenit un paradis pentru cei mai periculoși criminali din lume

Antreprenorul a subliniat că oricine poate scăpa de acte și poate trece granița de sud a Statelor Unite, cerând ulterior azil în țară.

Politicile de imigrare ale actualei administrații americane au transformat Statele Unite într-un paradis pentru cei mai periculoși criminali din întreaga lume. Această opinie a fost exprimată de Elon Musk.

Abilitatea de a scăpa de actul de identitate, de a trece granița de sud [a SUA] și de a solicita „azil” a transformat America într-un paradis pentru cei mai periculoși criminali din lume”, a scris el pe X (fostul Twitter).

Situația cu migrația ilegală a fost subiectul controverselor între statele din sud și guvernul federal de câțiva ani. Cea mai tensionată situație s-a dezvoltat în statul Texas, care este condus de guvernatorul republican Greg Abbott, care pledează pentru măsuri dure de stopare a migrației ilegale și se pronunță împotriva politicii actualei administrații americane în această materie. Musk și-a exprimat anterior sprijinul pentru Abbott și i-a cerut șefului Departamentului de Securitate Internă al SUA, Alejandro Mayorkas, să demisioneze, acuzându-l că acceptă migrația ilegală. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button