Știrile 60m.RO

Monica Iagăr, fostă campioană la săritura în înălțime, medaliată cu aur la Campionatele Europene din 1998, s-a înscris în AUR

Monica Iagăr, fostă campioană la săritura în înălțime, medaliată cu aur la Campionatele Europene din 1998, a intrat în politică. În vârstă de 50 de ani, fosta sportivă s-a înscris pe lista partidului AUR pentru alegerile europarlamentare.

Monica Iagăr s-a implicat în ultimele săptămâni în lucruri care țin de activitatea partidului și a participat la o masivă campanie de strângere de semnături. Atât pe străzile Capitalei, cât și în țară.

Zilele trecute fosta campioană a fost la Brăila unde și-a prezentat programul în fața alegătorilor. Monica Iagăr a fost prezentă la finalul lunii trecute pe arena de atletism „Iolanda Balaș” din Capitală unde lucrările de modernizare începute în urmă cu 15 ani sunt încă nefinalizate.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button