Social

Momente jenante, pe Arena Națională, la România-Elveția. Andra a „CITIT” imnul României

Succesul calificării echipei naționale de fotbal a României la turneul final al Euro 2024 a fost umbrit, aseară, pe Arena Națională, de interpretarea imnului de către solista pop Andra Măruță. Aceasta a părut că citește absolut toate versurile de la „Deșteaptă-te Române”.

Pe data de 20 noiembrie, Federația Română de Fotbal (FRF) a transmis, cu mare entuziasm, că Andra Măruță va cânta „Deșteaptă-te, române” în fața a aproape 50.000 de oameni, înainte de începerea partidei dintre România și Elveția.

Se pare că artista nu a avut timp să se pregătească și să învețe imnul țării sale pentru că a fost nevoită să mai arunce, din cânt în când, câte un ochi pe ecran. Mai mult de atât, după ce momentul s-a terminat, jurata de la Românii au talent și-a făcut o cruce pentru că momentul a ieșit așa cum se aștepta.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button