JUSTIȚIE

Miruna Pascu, reținută de procurorii DIICOT. Este suspectă că ar fi încercat să șantajeze martori din dosarul accidentului de la 2 Mai

Mama lui Vlad Pascu, şoferul de 19 ani aflat sub influenţa drogurilor care a omorât doi tineri şi a rănit alţi trei în localitatea 2 Mai, a fost reținută, joi, pentru 24 de ore, după ce a fost audiată peste 9 ore la sediul DIICOT.

Miruna Pascu este suspectată că ar fi încercat să influenţeze şi să şantajeze martori în dosarul în care este cercetat fiul său. Ea va fi prezentată mâine în fața justiției cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Vlad Pascu a fost adus joi în cătuşe, la sediul DIICOT din Capitală, fiind chemați și părinţii acestuia.

Tatăl lui Vlad Pascu, Matei Pascu, a fost la rândul său, joi, pus sub control judiciar de procurorii DIICOT, fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, au precizat surse judiciare. La plecarea de la sediul DIICOT, tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu scuterul în jurnaliști, gestul său fiind acum cercetat de poliție.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button