Politică

Mirel Palada: PNL-PSD, partidele sistemului, au ajuns detestate, tot mai inadecvate societăţii şi lipsite de credibilitate

„Dincolo de detaliile jenante ale telenovelei, zbaterea jalnică de zilele astea din jurul lui Cîrstoiu, faptul că nu sînt în stare să găsească un candidat viabil la București, e simptomatic pentru halul în care au ajuns partidele mainstream zilele astea”, scrie, pe Facebook, sociologul Mirel Palada.

„Mai mult de-atît, este ditamai semnalul de catastrofă faptul că ditamai coaliția PSD PNL își are candidatul pe locul trei, mult în spatele unor candidați anti-sistem precum Nicușor Dan, reprezentantul furiei precariatului din sectorul terțial, sau Cristian Popescu Piedone, reprezentantul furiei precariatului cu ocupații manuale.

Morlocii vs eloii, cum ar zice Herbert George Wells.

Scrisul biblic este pe perete: Mene Tekel Fares. Partidele mainstream sînt din ce în ce mai inadecvate, mai lipsite de credibilitate. În ritmul ăsta, chiar dacă momentan se împăunează că obțin 50% din voturi și vor clama victoria, în două-trei cicluri electorale se vor ofili iremediabil și vor lua calea păsării dodo.

Știți unde s-a dus pasărea dodo? Unde se vor duce și PSD și PNL, cît timp acceptă să fie niște marionete ale deep state-ului.

Nu le plîng de milă. Cine naște, pătimește. Cine moare, putrezește. Ghinion”, scrie Palada.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button