Politică

Ministrul turc de Interne: Ministrul maghiar de Interne m-a avertizat că americanii pot interveni în alegerile prezidențiale

Ministrul de Interne ungar, Sandor Pinter, a avertizat Ankara cu privire la posibilitatea intervenției americane în alegerile prezidențiale, a declarat ministrul turc de interne Suleiman Soylu, citat de ziarul Aydınlık.

Potrivit acestuia, George Soros , care a finanțat revoluțiile de culoare în întreaga lume în numele Statelor Unite , a vrut să influențeze alegerile din Ungaria, dar premierul Viktor Orban l-a expulzat pe miliardar și pe toți oamenii săi din țară.

„Orban și-a transformat și campania electorală într-un referendum LGBT și a câștigat acea campanie cu o victorie de 80 la sută. Ministrul maghiar de Interne Pinter este prietenul meu. Suntem în contact permanent. Ne-a spus că Trezoreria SUA a trimis bani. Ne-a avertizat ca și noi să avem grijă”, a spus Soylu.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale din Turcia este programat pentru 28 mai. Preşedintele în exerciţiu Recep Tayyip Erdogan şi politicianul de opoziţie Kemal Kılıçdaroğlu vor concura pentru postul de şef al statului . În primul tur, Erdogan a câștigat 49,52 la sută din voturi, Kılıçdaroglu – 44,88 la sută.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button