Internațional

Ministrul spaniol al Egalității, către copiii: Faceți sex cu cine vreți

Ministrul Egalității, Irene Montero , a încurajat copiii să facă sex „cu cine vor ei” , atâta timp cât există „consimțământ” . Așa a declarat în ultima Comisie pentru egalitate din Congres, în care a expus legea trans și legea avortului pe care Ministerul său o promovează pentru a fi aprobate în parlament în lunile următoare, transmite Ziarul Românesc din Spania.

„Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine vor ei, bazate, da, pe consimțământ și acestea sunt drepturi recunoscute. Și nu vă place ”, a afirmat ministrul Podemit, adresându-se deputaților PP și Vox, care au prezentat amendamente la toate legile pe care Montero vrea să le aprobe.

„Educația sexuală este un drept al băieților și fetelor, indiferent cine le sunt familiile, pentru că toți băieții, fetele, copiii din această țară au dreptul să-și cunoască propriul corp, să știe că niciun adult nu le poate atinge corpul dacă nu vor. Și aceasta este o formă de violență. Ei au dreptul să știe că pot iubi sau întreține relații sexuale cu cine doresc, în baza, da, pe consimțământ. Și acestea sunt drepturi pe care le-au recunoscut și care nu vă plac, scrie OK Diario.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button