Știrile 60m.RO

Ministrul Marius Budăi, protagonistul unor scene tulburătoare. Marcel Ciolacu i-a cerut „să înceteze să mai bea”

Un conflict de proporții, provocat de ministrul Muncii Marius Budăi, a explodat în sânul PSD. Putem vorbi chiar de două episoade, întinse pe o perioadă mai îndelungată, care au stârnit convulsii în partid și replici pe măsură. Șeful PSD, Marcel Ciolacu s-a implicat într-o manieră fermă – ”să înceteze să mai bea”.

Marcel Ciolacu i-a cerut ”să nu mai bea”


Potrivit unor surse din partid, în august 2022, la un hotel din Olimp, Budai a sunat o deputată noaptea, soțul acesteia a fost nevoit să coboare, din cameră, la recepție, pentru a interveni. Mai apoi, în ianuarie 2023, la Hotelul Mara din Sinaia, Budăi a provocat un episod asemănător, tot la adresa unor femei. În ambele cazuri, sursele spun că ministrul consumase alcool, potrivit libertatea.ro.

Cu toate acestea șefii PSD care cunosc evenimentele, nu au făcut nimic. Doar Marcel Ciolacu i-a cerut „să înceteze să mai bea”.

În luna august, după ce a consumat alcool, ministrul Marius Budăi a sunat noaptea o deputată PSD, colegă de partid, care era cazată în același hotel. Momentul a fost relatat de mai multe surse concordante, sub protecția anonimatului.


PSD a organizat la finalul lunii august, în stațiunea Olimp, mai multe evenimente pentru a pregăti sesiunea parlamentară din toamna lui 2022. Invitați erau toți senatorii și deputații, miniștrii și conducerea PSD.

În august 2022, după ce a consumat alcool, ministrul Marius Budăi a sunat noaptea o deputată PSD, colegă de partid, care era cazată în același hotel. Momentul a fost relatat de mai multe surse concordante, sub protecția anonimatului.

Două momente jenante cu Budăi în prim-plan


Ministrul, potrivit surselor din partid, a consumat alcool în prima seară a evenimentului, în noaptea de 29 august spre 30 august, și „se afla în stare de ebrietate” când s-a decis să sune o colegă de partid. Deputata PSD nu era singură în camera de hotel, ci împreună cu soțul său, cu care venise la evenimentul de la mare. Văzând „insistența” ministrului, soțul deputatei a reacționat și a avut „o discuție aprinsă cu ministrul Budăi”, la parterul hotelului, potrivit mai multor martori oculari. Ei au refuzat să apară cu nume și prenume, dar au acceptat să devină public ceea ce au văzut.

„Momentul a fost jenant, Budăi încerca să fie macho man, iar deputata era cu soțul ei în cameră. Nu era pentru prima dată când avea un astfel de comportament, mai ales când bea, dar aici s-a trezit că dă peste un bărbat. Deputata nu avea nicio vină, totul a fost extrem de delicat”, a declarat un membru PSD prezent la acea discutie.

El a mai adăugat că discuția cu soțul doamnei deputat a fost una destul de aprinsă. Foarte aprinsă.

La câteva luni după evenimentul de la Olimp, ministrul Budăi a fost monitorizat mai atent de conducerea PSD pentru a vedea dacă și-a schimbat comportamentul și mai are derapaje pe fondul consumului de alcool. La următorul eveniment major organizat de partid, înaintea debutului sesiunii parlamentare din 2023, miniștrii, deputații, senatorii s-au reunit, la finalul lunii ianuarie, alături de conducerea PSD la Hotelul Mara din Sinaia. Comportamentul ministrului nu s-a schimbat foarte mult.

La Sinaia, „ministrul s-a îmbătat din nou”, au mai spus sursele citate.

Sursa foto: Impact.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button