Internațional

Ministrul de Externe maghiar: În acest moment, în întreaga lume, are loc o vânătoare a politicienilor liberali conservatori

Comentând acuzațiile aduse președintelui Republicii Srpska, Milorad Dodik, ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, a declarat că în acest moment, în întreaga lume, are loc o vânătoare a politicienilor liberali conservatori, care apără curajos interesele naționale.

„În SUA prin astfel de acuzații se încearcă să se anihileze candidatura unui politician cu mari șanse la alegerile prezidențiale, în Slovacia a fost arestat liderul partidului cu cele mai mari șanse la alegerile parlamentare din toamnă, iar în Bosnia și Herțegovina este urmărit penal liderul sârbilor, ales în mod democratic” – a postat Szijjártó pe Facebook.

„Se tem de voința poporului ca de foc. Unde sunt Transparency International, Amnesty International sau Comitetul Helsinki? Evident, sunt pe un stat de plată” – a declarat ministrul maghiar de externe.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button