Politică

Minciuna lui Piedone! NU este susținut la funcţia de Primar General al Capitalei de Sanitas Bucureşti 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu este susținut la funcţia de Primar General al Capitalei” de Uniunea Sindicală Sanitas Bucureşti așa cum anunța pe rețelele sociale.El s-a lăudat că liderul Sanitas Bucureşti Viorel Huşanu, îi este „consultant”. Acesta a infirmat.

Liderul de sindicat nu a promis şi nici nu  promite unui candidat susţinerea sa.

Huşanu precizează că s-a întâlnit şi cu candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu şi că îşi doreşte să aibă discuţii similare cu toţi candidaţii.

Clarificări

Dragi colegi, până acum am avut mai multe întâlniri cu candidații la primăria Capitalei și cele de sector.

Da, susțin orice soluție pentru voi și pentru ca voi să fiți respectați și să oferiți pacienților cele mai bune tratamente în cele mai bune condiții. Și…

Nu, nu intru în niciun partid și nici nu sunt consilierul nimanui nici oficial nici neoficial, decât dacă mi se cere părerea (care va fi și a voastră) cu privire la proiectele de viitor pentru sănătatea din București.

O să continui întâlnirile și consultările cu toți candidații care doresc să ne audă părerea. Ca de obicei, dacă nu mă găsiți la telefon mă găsiți (doar) la sindicat”, este mesajul de azi al liderului Sanitas.

Piedone, acuzat dereprezentanții sindicaliștilor că a încercat să fure imaginea SANITAS, implicit 14.000 de falși  susținători

„Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti îmi susţine candidatura la funcţia de Primar General al Capitalei! (…) Împreună, suntem mai puternici! Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti are 14.500 de membri, medici, asistenţi medicali şi personal TESA.  Vă mulţumesc pentru susţinere şi încredere!”, a scris pe Facebook candidatul Piedone

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button