Mii de angajați ai CFR, TAROM și Poșta Română vor fi concediați la ordinul premierului Cîțu

Distribuie acest articol!

Premierul Florin Cîțu dorește să vândă companiile de stat și primul pas pentru a realiza acest plan demn de un asasin economic este concedierea a mii de angajați. Companiile de stat au fost jefuite de stat prin numirile politice în consiliile de administrație și atribuirea de contracte pentru studii de fezabilitate și consultanță către mafia cu gulere albe.

Tarom, CFR Călători și Poșta Română sunt primele companii de stat care vor avea de suferit. În următoarea perioadă, fiecare companie va trimite planul de reorganizare și numărul de concedieri către Guvern.

3.000 de angajați ai CFR vor ajunge pe drumuri din cei 5.000 pe care compania de stat îi are. Poșta Română va concedia 300 de angajați, iar TAROM 700 de angajați.

Din ce observăm este un plan de distrugere a companiilor de stat și vânzarea activelor la prețuri derizorii. Am prezentat în anchetele noastre cum infractorii cu gulere albe au jefuit sistematic companiile de stat. O să facem o investigație și despre CFR SA cu nume și prenume, lucru pe care fi trebuit să îl facă Corpul de control al premierului Cîțu.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: