Politică

Mihail Neamţu: AUR cheamă românii la „cruciada” bunului simţ, aşa cum „înaintaşii noştri s-au luptat pentru credinţă şi pentru familie”

Mihail Neamţu, candidat AUR la alegerile europarlamentare, pe locul 10 pe listă, a declarat, duminică, faptul că în 9 iunie alegătorii sunt chemaţi la „o cruciadă a bunului simţ aşa cum înaintaşii noştri s-au luptat pentru credinţă, pentru familie”.

El a afirmat că AUR are o „armată de cruciaţi care va merge la Bruxelles să se lupte cu căpuşele acestea ale tranziţiei”.

„Sunteţi mulţi şi suntem tot mai mulţi şi sunt onorat şi bucuros pentru că m-aţi primit într-o echipă de AUR. Vă mulţumesc. Fraţilor, suntem aici aproape de mormântul lui Vlad Ţepeş, suntem aici într-un loc sfânt pe unde a păşit Mircea însuşi mână-n luptă, vijelia îngrozitoare, care vine, vine, vine, calcă totul în picioare, spunea acelaşi Eminescu. Suntem aici la Curtea Domnească, unde Petru Cercel şi mai târziu Constantin Brâncoveanu au înfrumuseţat această ţară numită România.

Păşim pe locuri care ne obligă şi în faţa acestei incredibile imagini a măreţiei româneşti suntem chemaţi şi obligaţi să ne ridicăm unii pe ceilalţi la o luptă şi la o bătălie pentru viitor”, a declarat Mihail Neamţu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button