PoliticăȘtirile 60m.RO

Mihai Neamțu despre plimbarea prin parc a lui Negoiță: jandarmeria și poliția locală au refuzat să-l amendeze

Mihai Neamțu critică atitudinea poliției locale și a jandarmeriei române care au refuzat să îl amendeze pe primarul sectorului 3, Robert Negoiță, ce se plimba ilegal și sfidător prin parc cu bicicleta:

Dragi prieteni, cineva trebuia să ne strice ziua de Paști. În timp ce sute de mii de români plătesc amenzi usturătoare pentru că au încălcat restricțiile de circulație, primarul Robert Negoiță se plimbă, duminica, nestingherit, prin parcul IOR. Jandarmeria și poliția locală au refuzat să-l amendeze!

Mihai Neamțu afirmă că Robert Negoiță se plimba prin parc și nu se ducea să ajute bătrânii sau se afla acolo în interes de serviciu:

Domnul primar NU se ducea să ajute oamenii bătrâni și nevoiași, NU mergea să inspecteze vreun spital și nici NU oferea măști de protecție cetățenilor din Sectorul 3. De acești conaționali sărmani s-a ocupat minunata echipă coordonată de Cristian Mihalachioiu în proiectul #ReușimÎmpreună. Domnul Negoiță avea alte urgențe. Se plimba prin parc cu o doamnă anonimă (răutăcioșii ar zice Coana Mița Biciclista).

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button