Politică

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei: “Marile partide” PSD și PNL au ajuns, după luni de zile de “negocieri”, la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei afirmă că “Marile partide” PSD și PNL au ajuns, după luni de zile de “negocieri”, la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial.

“Marile partide” PSD și PNL au ajuns, după luni de zile de “negocieri”, la soluțiile pe care le-au aruncat la gunoi inițial.

După 35 de ani în care au luat tot ce se putea în țara asta și au parazitat absolut toate instituțiile statului, nu sunt în stare să propună nici măcar un nume cu o minimă credibilitate pentru cea mai importantă primărie din țară.

Ce tupeu golănesc trebuie să aibă acești indivizi, să vină și să mai ceară votul românilor, când au dovedit iarăși că sunt nu doar o gașcă de infractori puși pe căpătuială dar și o adunătură de imbecili?!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button