Politică

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei: ”Firea nu locuiește în București, dar vrea să îl conducă!”

Protest inedit al candidatului AUR la Primăria Municipiului București, Mihai Enache, față de candidatura Gabrielei Firea, în contextul în care aceasta locuiește în afara Capitalei, mai exact, în județul Ilfov.

Mihai Enache i-a pregătit fostului edil pâine și sare la ieșirea din Voluntari și la intrarea în Capitală și a afișat mesajul „Gabriela Firea, bun venit în București”.

„Gabriela Firea nu locuiește în București, dar pretinde să conducă acest oraș. După cum s-a văzut în mandatul dumneaei, nu cunoaște nevoile bucureștenilor și nici nu are soluții pentru a dezvolta Capitală, ba mai grav, ar putea ajunge să îi aplice același tratament ca azilurilor pentru bătrâni. Într-o societate normală, Gabriela Firea nu ar avea dreptul legal de  a candida pentru Primăria Municipiului București”, a declarat Mihai Enache.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei a mai precizat că Firea nu este singurul candidat înscris în cursa pentru București care locuiește în afara orașului, autobotezatul/autonumitul Piedone aflându-se în aceeași situație care se abate de la prevederile legale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button