Politică

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București: Voi opri propaganda care afectează dezvoltarea normală a copiilor

Copiii trebuie să fie mereu în siguranță, iar asta înseamnă să fie protejați și de expunerea la propaganda sexuală de tip LGBT, în spațiul public. De această părere este Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Municipiului București.

„În calitate de primar general al Capitalei, nu aș autoriza sub nicio formă desfășurarea paradelor homosexuale pe Calea Victoriei si în niciun alt spațiu public, unde minorii pot fi expuși acestor comportamente deviante. Ca susținător al valorilor tradiționale și al familiei ca nucleu de bază al societății, consider că popularizarea în școli, dar și pe stradă a ideologiei străine de valorile poporului român, importate și impuse, care promovează homosexualitatea, identitatea de gen, autoidentificarea ca animal sau ca pom, este dăunătoare sănătății și dezvoltării normale a copiilor noștri și ar trebui interzisă”, a declarat Mihai Enache.

Candidatul AUR la Primăria Capitalei a postat luni seară pe o pagină de socializare un clip video în care precizează că, din prima zi de mandat ca primar de București, va lua toate măsurile pentru a fi alături de părinți și a-i proteja pe copii de ideologiile deviante care le afectează dezvoltarea normală.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button