Politică

Mihai Enache, candidatul AUR la primăria București, „agresat și dat afară” din primăria Sector 6, la ordinul primarului interlop Ciucu Ciprian

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria București, reclamă că a fost agresat în timp ce se afla în Primăria Sectorului 6 și discuta cu angajații Primăriei despre ridicarea și distrugerea corturilor AUR din sector, potrivit unui comunicat transmis de partid.

Conform comunicatului, corturile destinate strângerii semnăturilor aveau autorizație valabilă, însă au fost furate și distruse cu o zi înainte de termen de către echipa Primăriei Sectorului 6.

„Autorizația începând cu 10 mai a fost obținută de către Comitetul de inițiativă pentru revizuirea Constituției, cu acceptul nostru de a folosi structurile metalice aflate în proprietatea noastră. Primarul Ciprian Ciucu a recunoscut că acele corturi aveau autorizație, însă în loc să accepte un dialog cu noi pentru a găsi o soluție amiabilă, a fugit și a trimis Poliția Locală să ne evacueze cu forța din instituție. „, a declarat Mihai Enache.

„Mihai Enache a abordat problema în mod civilizat și a încercat să găsească o soluție, dar a fost agresat și dat afară din instituție, fără să primească vreo explicație legată de situația corturilor vandalizate și furate”, sustine AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button